Wil jij leuke mensen in jouw omgeving? Wil jij ‘n gratis sessie?

Speciale kortings aktie

Jij wilt wel veranderen.. en je ziet op tegen de kosten van ‘dure’ sessies? Dan wil ik het je gemakkelijk maken met deze speciale aktie!

Ik vind namelijk dat iedereen de kans moet hebben om te kiezen voor een happy life, voor geluk. En tegelijkertijd begrijp ik ook heel goed dat sommige mensen zich laten weerhouden en dat ze het werken aan zichzelf, als luxe zien. Dat terwijl wél vaak een vermogen wordt uitgegeven aan uiterlijk (en/of materiële zaken). En dan te weten dat dat laatste slechts van tijdelijke aard is…

Als jij het waard bent en jij wilt echt veranderen – jij wilt weer gaan stralen, dan is deze aktie voor jou!

Korting

Zorg jij voor een nieuwe (betalende) klant bij Weer Genieten, dan krijg jij 50% korting op jouw prijs voor een sessie. Breng jij 2 klanten aan, dan hebt je dus één sessie gratis! En wanneer je heel goed je best doet, krijg je dus zo al jouw sessies helemaal gratis!

Ben je al klant en heb je reeds betaald voor één (of meerdere) sessie(s)? Ook dan krijg je het kortingsbedrag teruggestort wanneer je een nieuwe (betalende) klant aanbrengt!

Heb je vragen of wil je een nieuwe klant aangeven? Neem even contact op.

Ga nu meteen naar het contactformulier…

Wil jij leuke mensen in jouw omgeving?

Ben jij iemand die (wel) lekker in z’n vel zit maar bijvoorbeeld familieleden, vrienden of collega’s niet… Jij kunt ze helpen! Stuur ze naar Weer Genieten. Behalve dat ze zelf verschil zullen merken (al na één sessie), zul jij ook verandering opmerken.

Jij kunt dus diegene zijn die de spreekwoordelijke steen die in het water plonst en kringen verspreid, die jouw eigen omgeving leuker maakt.