In mijn praktijk maak ik gebruik van een aan methodes en technieken. Centraal hierin staat de kracht van de mind. Met onze denkkracht kunnen we ontzettend veel bereiken. Naast deze mindpower speelt voeding en fysiek ook een belangrijke rol.
In de Weer Genieten visie wordt nagenoeg alles bepaald door onze kracht van denken. Daarom houdt Weer Genieten zich (nog) niet bezig met de andere twee diciplines.

Behandelmethodes
Ik ga heel intuïtief te werk. Hierdoor krijgt elke klant een maatwerk sessie. Daardoor krijgt hij of zij dat wat het beste bij hem past. Ik kan dan kiezen uit verschillende tools, technieken of methodes om in te zetten. Naast IEMT, wat ik vaak gebruik, zet ik ook NLP, provocatief coachen, opstellingen, hypnose, MOM, Grenzen stellen of energetisch werk in om datgene te doorbreken waar jij last van hebt, wat in jouw onderbewuste ligt opgeslagen.

Door gebruik te maken van de verschillende behandelmethodes, kun je op een dieper niveau patronen en gewoontes doorbreken. Daardoor ervaar je als cliënt dat er van binnenuit allerlei veranderingen plaatsvinden. Hierdoor kun je (onbewust) ander gedrag gaat vertonen. Je voelt je zelfverzekerder, ervaart meer rust in je hoofd en in je lichaam, je kan dingen makkelijker loslaten, je komt meer voor jezelf op, geeft eerder en beter je grenzen aan, etc.

Het doorbreken van deze patronen heeft een prachtig effect op je welzijn en geluksgevoel. Mensen ervaren dat ze anders denken, dat ze angsten en gedachten los kunnen laten, dat ze zich anders gedragen, dat ze lekkerder in hun vel zitten en dat ze van binnenuit vaak weer voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn.