Ondernemers Leiders uitdaging: bereik de top

SchesaplanaPanorama1

Voor ondernemers zijn een aantal zaken erg belangrijk

De uitdaging voor ondernemers en leiders: bereik de top.
Daarom moet je op zijn tijd afstand nemen van de dagelijjkse beslommeringen, je ‘moet’ netwerken, vormen van samenwerking zoeken, oplossingen vinden voor diverse problematieken, etc.
En zo zijn er nog wel meer zaken te benoemen. Elke ondernemer verzet bergen werk. Het lijkt, zeker voor buitenstaanders, vaak heel simpel. Vaak ben je de eerste die ‘de tent’ opent en de laatste die weer afsluit, net op tijd thuis om de kids in bed te stoppen. Het voelt soms wel alsof bergen beklommen moet worden…

Ontspanning, hard werken en persoonlijke ontwikkeling

Die metafoor van bergen beklimmen, gaan we letterlijk nemen!
Gedurende een vijftal dagen nemen we je mee en mag je al het bovenstaande gaan combineren. Hoe mooi is dat?
En dat is nog niet alles! Wat gaan we allemaal doen?

 • Naast en tijdens die “intensieve arbeid” is er ruim voldoende tijd om van gedachten te wisselen met andere ondernemers. Actief netwerken dus.
 • Ook kunnen mogelijke samenwerkingen ontstaan wanneer diensten elkaar bijvoorbeeld aanvullen.
 • Er kunnen zogenaamde ‘Mastermind’ groepen ontstaan. En dat soort groepen is al heel waardevol gebleken. Want wat de een ziet is misschien jouw blinde vlek.
 • Er worden doelen (de top) bereikt, fysiek! Dat is een handvat wat in het dagelijkse ondernemerschap kan helpen om net dat zetje te hebben om targets wel te halen.
 • Het levert een geweldig verhaal op om later over te kunnen vertellen.
 • Door continu begeleiding van een business coach wordt er ook aan persoonlijke ontwikkeling gewerkt. Je komt dus veel rijker terug dan toen je vertrok.
 • En bovenal, er is voldoende ruimte voor ontspanning, plezier en tijd om te genieten!

MannheimerHuette

“Wandelen tussen de marmotten”

Gedurende ‘n week trekken we rond in een gebied op de grens van Oostenrijk en Zwitserland en verblijven we in verschillende berghutten. Je kunt er genieten van prachtige vergezichten, van de mooie natuur. Je zult misschien afzien, tot jezelf komen. De rust ervaren. En leer je omgaan met ‘de drukte in jouw hoofd’ of krijg je nieuwe inzichten.
Onder begeleiding van een ervaren coach leer je jouw richting te bepalen, wat voor jou belangrijk is. Leer je als een teamlid te opereren en kun je elkaar ook op een andere manier leren kennen dan alleen tijdens kantooruren.

Geïnteresseerd? Ben jij één van de ondernemers, de leiders of ondernemende mensen die meegaan?

Vul dit aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
TotalpHuette

Programma van de tocht

 • Dag 1: De trip begint op 1050m en via bossen en almweggetjes, langs watervallen, komen we aan bij de eerste hut op zo’n 1890m.
 • Dag 2: Af en toe lekker klimmen, hoogtevrees is niet echt prettig, daarna meer vlak richting gletscherplateau naar de tweede hut op zo’n 2680m. Hier zijn enkele uitstapjes mogelijk naar topjes op 2850m.
 • Dag 3: Eerst de gletscher oversteken en dan richting het hoogste punt van deze huttentocht, de top ligt op 2965m. Daarna naar de derde berghut op 2385m.
 • Dag 4: Weer richting dal…

Klimervaring is niet vereist. Wél een goede conditie en benodigde attributen! Het bergseizoen in deze streek duurt van mei/juni tot september (afhankelijk van de plaatselijke weersituatie).
Vul dit aanvraagformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


SchesaplanaPanorama1

 


Informatie Aanvraag

 

* Verplicht in te vullen
*) Wij hebben een hekel aan spam. Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen.