Over Erik Kamp

Na 30 jaar binnen de IT-sector te hebben gewerkt, heb ik daar eind 2010 een streep onder gezet. Ik zocht in een richting waar nog meer mijn passie lag.
Ik kon zeker terugkijken op verschillende decennia waarin mijn hobby, mijn werk was. Bij vele bedrijven heb ik met plezier gewerkt. Bedrijven in o.a. de sectoren IT, industrie en overheid. Van kleine bedrijven tot multinationals. Van lokaal tot internationaal en op alle niveaus, op allerlei verschillende afdelingen. Ik heb veel geleerd op het vlak van ict. En vooral heb ik ook ontzettend veel kunnen leren over mensen, communicatie met en tussen mensen en het gedrag van mensen. En dit is iets wat mij altijd al heeft geboeid.

En dat mijn pad dus begin 2011 een sterke wending heeft gemaakt, verbaast mij nu dus niet meer. Ik heb toen ontdekt wat mijn missie en mijn visie is. Ik heb de kans gekregen veel te leren op persoonlijk vlak en heb mijzelf sterk kunnen ontwikkelen. En sindsdien is mijn passie dan ook alleen maar groter geworden. Mijn vorige loopbaan was leuk,
mensen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en ze helpen happy te worden, is geweldig.

Wil je mijn persoonlijke LinkedIn profile bekijken?

 

 

Over Weer Genieten

 

Missie

Erik Kamp

Iedereen  heeft behoefte aan een aantal basis dingen. Iedereen vindt liefde, geluk, veiligheid, vrede etc. belangrijk. Veel mensen streven ook naar happiness maar zijn (nog) niet echt happy. Mijn missie is om iedereen te helpen zich happy te voelen. Dit kan door een stukje bewustwording. Of wanneer men nog teveel ‘last’ heeft van onopgeloste zaken (emotionele blokkades) kan ik ze helpen om daar overheen te komen zodat ze het pad van ‘weer genieten’ verder kunnen volgen.

Visie

Ik vind dat iedereen happy zou moeten zijn of in ieder geval moet weten wat happy voelen betekent. Zodat men er zelf voor kan kiezen om zich (altijd) happy te voelen.
Want wanneer men ervoor kiest om zich (altijd) happy te voelen -zeg maar de standaard instelling of de standaard mindset is geworden- dan straalt men ook happiness of geluk uit. Dan is iedereen relaxter, gemoedelijker en accepteert men makkelijker een ander of de dingen van een ander. Er is dan ook niet zoveel ellende op deze aardbol. En iedereen wordt er beter van.