Individueel traject – Individuele training

Individueel traject

individueelTijdens deze 1-op-1 sessies (individueel) wordt gewerkt met dat wat zich aandient. Hierdoor worden problemen opgelost door de oorzaak aan te pakken. Zo is het dus ook mogelijk dat de ene sessie bijvoorbeeld ‘maar’ 45 minuten duurt terwijl een andere 3 á 4 uur kan duren. U als cliënten krijgt dus de tijd, die nodig is om een verandering teweeg te brengen. Hierdoor bent u uiteindelijk sneller geholpen.
En dat wil dus ook zeggen dat elke sessie maatwerk is. Er kunnen verschillende technieken of tools gebruikt worden zoals: hypnotherapy, grenzen, loslaten, tijdlijn, coaching met IEMT etc. U krijgt precies datgene wat op dat moment nodig is of wat het best bij u past.

Mijn benadering is er een vanuit vertrouwen, respect, erkenning, onbevooroordeeld en gelijkwaardigheid. Ik help mensen bij het onderzoeken van hun huidige problemen en zoeken naar oplossingen hiervoor. Het heeft geen zin om het verleden telkens opnieuw te blijven meemaken. Soms kan het nodig zijn om een zienswijze die in het verleden is ontstaan, aan te passen. Hierdoor kunnen belemmeringen, gevoelens, gedachten en gedragsuitingen die we ervaren hebben, wegnemen, veranderen of omvormen.

Jij hebt in het verleden bepaald hoe je nu in het leven staat en dus ook hoe je nu jouw probleem of problemen ervaart. Er wordt dus tijdens de sessies niet aan symptoombestrijding gedaan. Er wordt aan oorzaken gewerkt, er worden oplossingen gecreëerd. Ook is het niet nodig om het verleden opnieuw herleven, dat waren leermomenten waar we nu en in de toekomst iets aan kunnen hebben. Er worden dus nieuwe inzichten verkregen.

Het belangrijkste uitgangspunt is dat iemand wel wil veranderen, maar niet veranderd wil worden!

Hulpmiddelen die ik inzet zijn o.a Hypnose, IEMT, NLP, Opstellingen, Grenzen stellen, Metaphores

NLP  Hypnoterapy.  IEMT

 

 • Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden.
 • Wanneer je geen plan hebt voor je eigen leven,
  word je ingezet in andermans plannen.
 • Iets is pas een mislukking wanneer je het opgeeft…
 • Als je niet durft te verdwalen,
  zul je nooit een nieuwe route vinden.
 • People don’t care how much you know until they know how much you care.
  [Theodore Roosevelt]

en zo zijn er nog veel meer mooie uitspraken….
Waar het om gaat is dat je zelf in actie zult moeten komen. Anderen doen het niet voor jou!

Wil je meer grip hebben op jouw leven? Weet je alleen niet hoe je het moet aanpakken? Denk je het wel alleen af te kunnen… alleen lukt het nog even niet.
Neem nu contact op!

Individuele training

Het concept Private Sessions is een training waarin je in een nieuw 1 op 1 setting (of in een select groepje van maximaal 6 personen) een aantal nieuwe vaardigheden gaat leren, nieuwe inzichten gaat krijgen én hoe je met een andere mindset meer kunt bereiken. Een echte reis in persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. En dat alles in een heel vertrouwde setting, toegespits op jouw persoon zodat je het maximale uit jezelf kunt gaan halen.
Wil je meer informatie of nu jouw plaats reserveren?