Inspiratie – Literatuur

Door de tijd heen heb ik veel boeken gelezen over mijn vakgebied. Sommige boeken zijn zeker ook heel inspirerend voor hen die willen werken aan persoonlijke groei en bewustwording.

Hieronder staat een lijst boeken die ik van harte kan aanbevelen. Wil je een boek aanschaffen wat in deze lijst staat? Klik dan op dat boek en je kunt je bestelling direct doen via bol.com. Gaat jouw voorkeur uit naar een engelstalig boek of staat jouw boek hier niet bij? Laat even weten om welk boek het gaat. Sommige boeken heb ik namelijk op voorraad liggen (vanwege cursussen of weggevertjes (!) en bestel ik vaak rechtstreeks in Engeland omdat ze daar goedkoper zijn :) Zo kun jij daarvan meeprofiteren. Of ik kan ze aan onderstaande lijst toevoegen zodat de Be Happy Foundation wordt gesteund.

Be Happy Foundation

Wanneer je een boek besteld via deze site komt er een klein percentage van het bol.com partnerprogramma terug. Dit wordt geheel in een fond gestort. De Be Happy Foundation. Dit fonds steunt goede doelen, waar ook ter wereld door gelden rechtstreeks te doneren aan hen die het nodig hebben en niet via ‘overkoepelende organisaties’.