Life Style Change

Wat houdt “Life Style Change” in?

Hoe lang duurt “Life Style Change”?

Wat kost “Life Style Change”?

===

Bij sommige mensen lijkt alles als vanzelf te gaan. Ze genieten en stralen elke dag.
Dat wil jij ook, toch? Ook jij mag Weer Genieten!

Hoe zou het voor jou zijn wanneer jij

  • je niet zo druk bent in je hoofd?
  • je minder vaak moe bent of wordt (van jezelf)?
  • je minder (vaak) negatieve gedachten zou hebben waardoor je bijvoorbeeld beter zou kunnen slapen en
  • je dan meer nachtrust hebt en daardoor minder snel geïrriteerd bent?
  • minder last hebt van stemmingswisselingen (en jouw omgeving dus ook niet)?
  • je beter presteert op je werk?

Hoe zou het voor jou zijn wanneer je (iets) wilt veranderen, dat dat ook lukt en niet dat je na ‘n paar dagen of een enkele week weer terugvalt in ‘oude gewoonten?

Hoe zou het voor jou zijn wanneer bijvoorbeeld die ene gebeurtenis jou niet meer zo raakt? Alsof die emotionele blokkades als sneeuw voor de zon zijn opgelost? Zonder daarover te moeten praten?

Hoe zou het voor je zijn wanneer je sneller keuzes zou kunnen maken? En niet meer zo hoeft te twijfelen?

Hoe zou het voor je zijn wanneer anderen naar jou luisteren in plaats van dat jij alleen maar doet wat die anderen zeggen? Dat ook jij een eigen mening mag hebben? Dat jij heel goed zorgt voor anderen… maar dat je je afvraagt wie er eigenlijk voor jou zorgt?


 

De Weer Genieten werkwijze

IMG_20170825_193938_

Je staat op een punt. Waar kies jij voor? Blijf je toch doorgaan met alles wat je hebt, wat bekend ik voor je? Natuurlijk is dat makkelijk. Zeker omdat je totaal niet weet hoe het zou kunnen zijn of hoe het gaat lopen wanneer je gaat veranderen…

Eén ding is zeker. Zoals het nu gaat wil je eigenlijk niet (meer). Jouw omgeving gaat niet veranderen. Alleen jij kunt veranderen. En jij hebt nu een probleem. En dan is ook NU het moment om dat aan te gaan pakken. Niet over een maand of half jaar, maar NU.

Ik help je NU bij hoe jij jouw toekomst zou kunnen invullen. Door bijvoorbeeld mindset verandering, door inzichten, door training etc. Dat wat jij nodig hebt. Dat is werken vanuit het nu naar de toekomst.
Echter, veel mensen hebben een aardig gevulde rugzak (burn-out, stress, angst of fobie, relatieproblemen, trauma, emoties) waardoor het nog effe niet zo makkelijk is om die nieuwe richting op te kunnen, laat staan vol te houden.

Om al die zaken die je in het verleden zijn ‘overkomen’, ook daadwerkelijk achter je te kunnen laten, gebruik ik allerlei tools, technieken en methodes. En voor iedereen werkt de ene manier beter dan de andere. Het is dus maar net wat JIJ nodig hebt.
Want dát het werkt is zeker. En doorgaans kan zo’n verandering ook erg snel gaan.

Wil jij met ‘een schone lei’ starten? Wil jij kunnen zeggen (en doen):
“Vanaf NU ga ik Weer Genieten” ?

 

Dan ga je naar de Be happy manager!

Veel mensen die bij mij komen hebben vaak al vanalles geprobeerd. En niets lijkt te werken. De vragen of problemen waarmee ik je kan helpen variëren sterk. En omdat ik je kan helpen met de belangrijkste bouwsteen -jouw mindset- kunnen veel vragen/problemen opgelost worden.
Persoonlijke ontwikkeling en Bewustwording wordt in verschillende vormen aangeboden. Je kunt kiezen om deel te nemen aan groepstrainingen of je kunt kiezen voor een individueel traject of individuele training.

 

Wat verandert er?

Mensen komen bij mij omdat ze ‘ergens last van hebben’ of omdat ze ‘iets’ waardoor ze niet verder kunnen willen veranderen. Dat ‘iets’ is doorgaans slechts een symptoom. Een symptoom van wat het werkelijke probleem is. Ik los het probleem op door de oorzaak aan te pakken. Alle andere symptomen die aan diezelfde oorzaak gerelateerd zijn, verdwijnen hierdoor ook.

Een voorbeeld: iemand komt met het probleem ‘angst op de snelweg’. Na de oorzaak die ten grondslag ligt aan dit probleem te hebben aangepakt, kwam ze er maanden later achter dat haar vliegangst ook was verdwenen. Beide angsten waren door de jaren heen ontstaan als gevolg van een ‘kleine maar spannende gebeurtenis’ in haar kinderjaren.

Omdat de oorzaak van het probleem wordt aangepakt, kunnen cliėnten zich vaak niet meer herinneren dat ze ooit een probleem gehad hebben. De ‘nieuwe situatie’ is zo vanzelfsprekend dat het oude gedrag automatisch meeverandert naar gedrag wat hoort bij de nieuwe situatie.

 

Een aanpak op maat – een aanpak die bij JOU past

Je heb last van emoties die je in de weg zitten omdat er in het verleden iets (ergs) gebeurd is waar je nog steeds last van hebt of je valt steeds in herhaling en lijkt niet uit dat cirkeltje van bijv. verdriet te kunnen komen. Maar je kunt / wilt er eigenlijk niet over praten. Dan is IEMT. een prachtige techniek waarmee jij heel snel geholpen kunt worden.

Jij hebt last van belemmerende) overtuigingen die ervoor zorgen dat je niet de dingen bereikt die je zou willen bereiken, je hebt last van iets dat jou tegenhoudt maar je weet niet wat of je mist een dosis zelfvertrouwen waardoor je niet goed tot jouw recht komt op het werk of in het algemeen. Met technieken als NLP, Metaphores of Movement of Hypnotherapy help ik jou het  ‘probleem’ op te lossen.

Ik werk alleen met mensen die hun probleem echt willen oplossen. Mensen die dus gemotiveerd zijn om te willen veranderen. Want:

Mensen willen wel veranderen maar willen niet veranderd worden

Mensen die ervoor hebben gekozen om zich weer goed te voelen komen naar de Be happy manager!
Het is aan jou om ervoor te kiezen je weer ‘happy’ te voelen!

 

Ervaringen van klanten:

Ik heb een meer dan prettige ervaring met Erik.
In diverse netwerk bijeenkomsten kom ik Erik tegen en deze ontmoetingen hebben geleid tot een persoonlijke sessie met Erik waarmee hij me van een “lastige fobie” heeft afgeholpen. Mocht jij ook tegen zaken aanlopen in je leven die af en toe erg hinderlijk of zelfs storend zijn, neem zeker even contact op met Erik voor meer informatie over zijn dienstverlening en mogelijkheden.
Meer succesverhalen…