Tarieven

Omstandigheden kun je niet altijd veranderen. Wél de manier waarop je er naar kijkt of hoe je er mee omgaat.
Wil jij jouw gedrag en/of jouw gevoel veranderen? Wil jij leren anders tegen zaken aan te kunnen kijken? Wil jij ook een boost geven aan jouw zelfvertrouwen? Ben jij onderweg jezelf kwijtgeraakt? Wil jij ook Weer Genieten?
Pak de regie weer in handen en neem contact op.

In enkele sessies komen er vaak al allerlei veranderingen op gang. Vandaar dat ik vaak adviseer om te starten met drie sessies. Dan kun je zelf ervaren wat er voor jou verandert en waar je daarna nog behoefte aan hebt. Dat is immers voor iedereen heel persoonlijk.

Hoe gaat het dan verder?

Na de gratis (telefonische) kennismaking starten we met een gesprek. In dit gesprek hoor ik graag meer over hetgeen wat er bij jou speelt en leggen we samen jouw doelen vast. En ik kan je alvast laten ervaren hoe IEMT of hypnose werkt voor jou.
Als jij dat wilt, kunnen we direct aansluitend de eerste al sessie starten.
In de sessies daarna gaan we direct aan de slag, met datgene wat jij wilt veranderen.

Voor meer informatie (kosten, duur en/of aantal sessies), neem direct contact op!

Betaling

Aansluitend aan de sessie kun je het bedrag direct voldoen via een contante betaling /  pinbetaling / overmaking. Afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Als je de afspraak binnen die tijd afzegt, wordt het volledige consult in rekening gebracht (voor maandag geldt op vrijdag afmelden).

Geaccrediteerde opleidingen
Om de kwaliteit binnen mijn praktijk te waarborgen en te voldoen aan de wettelijke bepalingen, volg hoofdzakelijk opleidingen die geaccrediteerd zijn. Dit geldt ook voor Integral Eye Movement Therapy (IEMT). Hiervoor loopt een lidmaatschap bij de Association for Integral Eye Movement Therapy Practitioners.
Helaas worden mijn sessies niet vergoed door de zorgverzekering.