Zet jouw masker maar af – Ben weer jezelf

Zet jouw masker maar af – Ben weer jezelf! Carnaval is voorbij…
Veel mensen ‘verstoppen’ zich continu achter een masker. De buitenwereld bepaalt eigenlijk hun leven.
In deze unieke training ga je leren om jouw masker(s) af te zetten en af te laten. Zonder dat je daar last van hebt. Je hoeft je niet langer te verstoppen.
Er wordt in kleine groepen gewerkt (max. 8 cursisten). Deze training is vooral ook ervaren en aan de slag met jouw thema’s.

Wat ga je leren?Maskers mogen weer af
– hoe je steviger in jouw schoenen komt te staan
– weer/meer in jezelf geloven.
– makkelijker omgaan met nieuwe ervaringen en
– grenzen te stellen zodat het makkelijker wordt in relatie met anderen

Data en lokatie
Deze training duurt 1 dag en wordt gegeven op zaterdag 25 maart
Aanvangs-/eindtijd van de training is van 9:30u – 16:00u, voor lunch wordt gezorgd.
De trainingslokatie is in Valkenswaard.

Investering
De waarde van deze unieke training is meer dan €500,00 MAAR schrijf snel in want het aantal plaatsen is bepert en kan nog tot uiterlijk 20 maart! U betaald slechts de waanzinnig lage prijs van €195,00.

Vriendinnen/vrienden korting: breng je iemand mee? Dan krijgt die persoon 50% korting! Dus reserveer snel want het aantal plaatsen is beperkt!

Registratie

Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u een factuur voor de deelnamekosten toegezonden. Pas na ontvangst van het factuurbedrag is uw deelname definitief. Tot 14 dagen voor aanvang van de workshop is kostenloze annulering (zonder opgaaf van redenen) mogelijk. Daarna vindt geen restitutie meer plaats maar kunt u (in overleg met ons) iemand anders uw plek laten innemen.* Verplicht in te vullen*) Wij hebben een hekel aan spam. Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen.