In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende methodes en technieken. Centraal in de Weer Genieten visie staat de kracht van de mind. Met onze denkkracht kunnen we ontzettend veel bereiken.

Behandelmethodes
Afgelopen jaren heb ik -door veel trainingen te volgen en door veel ervaring op te doen met het helpen van cliënten- een eigen stijl ontwikkeld om mensen te helpen met hun persoonlijke richting Weer Genieten.

Ieder mens is uniek en zo ook ieder ‘probleem’. Ik help je met jouw persoonlijke ontwikkeling of met het oplossen van een al tijden slepend probleem. Ik help je groeien naar een voor jou mooie toekomst. Dit kan door bijvoorbeeld mindset verandering, door nieuwe inzichten te verschaffen, bewustwording of door training etc. Dat wat jij nodig hebt.

Ik ga heel intuïtief te werk. Mijn gave om snel tot de kern van het probleem te komen, helpt hierbij. Elke klant krijgt zo een of meerdere maatwerk sessie(s). Hij/zij krijgt dat wat het beste bij hem/haar past.
De technieken die ik inzet zijn o.a IEMT, NLP, Hypnose, Grenzen stellen, Metaphores, Systemisch werk (opstellingen), energetisch werk en provocatief coachen. Stuk voor stuk technieken om datgene te doorbreken waar jij last van hebt, wat in jouw onderbewuste ligt opgeslagen.

Door gebruik te maken van de verschillende technieken en tools, worden op een dieper niveau patronen en gewoontes doorbroken. Hierdoor ervaar je als cliënt dat er van binnenuit allerlei veranderingen plaatsvinden.
En kun je (onbewust) ander gedrag gaat vertonen. Je voelt je zelfverzekerder, ervaart meer rust in je hoofd en in je lichaam, je kan dingen makkelijker loslaten, je komt meer voor jezelf op en je gaat eerder en beter je grenzen aangeven, etc.

Wordt die persoon die je altijd al had willen zijn!
Het doorbreken van oude patronen heeft een prachtig effect op je welzijn en geluksgevoel. Mensen ervaren dat ze anders denken, dat ze angsten en gedachten los kunnen laten, dat ze zich anders gedragen, dat ze lekkerder in hun vel zitten en dat ze van binnenuit vaak weer voelen dat ze goed zijn zoals ze zijn. Je wordt die persoon die je altijd al had willen zijn!

Wat kost het?
Ik hoor je al denken. En hoeveel sessie heb ik dan nodig? En wat gaat me dat dan kosten?
De Weer Genieten behandelmethode is een effectieve en efficiënte methode die snel en met weinig sessies tot een positief resultaat leidt.
Kijk onder Tarieven want daar heb ik dé oplossing voor jouw probleem staan.

Weer Genieten