Bij Weer Genieten kunt u zowel in een 1-op-1 sessie, 2-op-1 sessie (Twin Flame behandeling), als op afstand een behandeling krijgen middels energie.
Onder werken op energetische manier vallen diverse disciplines, denk aan werken met universele energie, werken met magnetiseren, of bijv. werken met reiki energie, enz.

Universele Energie
Ga je door een zware emotionele periode? Ben je jezelf kwijt, Of heb je fysieke klachten zoals lusteloos, moe, heb je pijn? Ben je herstellend van bijvoorbeeld een burn-out en/of kun je wel wat extra energie gebruiken? Vraag dan een energetische behandeling (op afstand) aan.
De energie die ik je stuur, ondersteunt je precies daar waar je het nodig hebt. Het verbetert het immuunsysteem bij ziekte en stress en geeft moed, steun en verlichting tijdens zware tijden en vooral ontspanning. Meer weten over Energetische behandelingen? Weer Genieten biedt verschillende mogelijkheden waarop Energetische behandelingen gegeven worden:

Energetische behandeling

Energetische behandeling

Energetische behandeling(online)

Energetische behandeling (online)

Energetische behandeling op afstand

Energetische behandeling (op afstand)

Twin Flame

Wat is “Twin Flame”? Wat dit ‘concept’ betekend; elk spiritueel wezen -of het nu een nedergedaalde meester, een aartsengel of ander wezen is- heeft een mannelijk en een vrouwelijke kant. Ze zijn verschillend van die op aarde. In dit geval zijn ze niet gescheiden. Samen vormen ze één geheel en versterken elkaar’s krachten.
Het Twin Flame concept verenigd het idee van eenheid en balans in kracht.
Het is het doel wat we allemaal zoeken en willen bereiken. We zoeken allemaal naar onze Twin Flame. Sommigen onder ons vinden die in zichzelf terwijl anderen die vinden in hun partner.
In ieder geval, we ontvangen een versterkte kracht wanneer de Twin Flame zich manifesteerd.
Hetzelfde gebeurt ook bij hogere spirituele wezens. Op een bepaalde manier leidt dit ons tot het Yin-Yang symbool, een metafoor voor het mannelijke deel en het vrouwelijke deel die als een geheel samenwerken.
En toch, de hogere sferen van bestaan kunnen ook weer niet vergeleken worden met de materiële 3D wereld waarin wij leven. Er wordt ook wel gezegd dat onze materiële 3D wereld een ‘slechte’ spiegel (weergave) is van de hemel.

Weer Genieten