Tarieven Coaching

Bij Weer Genieten kun je kiezen uit verschillende pakketten. Voor alle pakketten geldt: het draait om jou! Jij krijgt alle tijd die jij nodig hebt om jouw thema aan te pakken. Of het nu gaat om ‘n paar sessies, begeleiding gedurende ‘n half jaar of ‘n heel jaar of om begeleiding in jouw onderneming; ik sta voor je klaar om met alle liefde en plezier jouw veranderingen en/of doelen mee te realiseren.

Losse sessies begeleiding
Half jaar begeleiding
Één jaar begeleiding
Happy Ondernemen

Voor meer uitleg en voor boekingen, kies het pakket van jouw keuze.


Tarieven Energetische behandelingen

De energie die ik je doorgeef, ondersteunt je precies daar in je lichaam waar je het nodig hebt. Het verbetert het immuunsysteem bij ziekte en stress en geeft moed, steun en verlichting (van pijn) tijdens zware tijden en geeft vooral ontspanning.

Energetische behandelingen
Tijdens een sessie geeft ik de universele energie aan jou door. Jouw lichaam weet waar deze het meest nodig is. Ik zet bij het doorgeven ook een intentie waardoor er een krachtige energie naar jou komt. De sessie wordt afgesloten met een korte terugkoppeling van hetgeen ik heb waargenomen.
Een sessie duurt 44 minuten en kost € 44,00.
Het is ook mogelijk om een Twin Flame behandeling te krijgen. Als Twin Flame koppel gaan we je energetisch behandelen en jij zult een nog krachtigere behandeling ervaren.
Een Twin Flame sessie duurt 44 minuten en kost € 66,00
Vraag direct een Energetische behandeling aan…

Energetische behandeling (op afstand via beeldtelefonie)
Ook is het mogelijk dat de energetische behandeling op afstand plaats vindt. Een sessie via beeldtelefoon zal dezelfde resultaten opleveren als een live sessie en jij hebt de mogelijkheid ook tevens vragen te stellen en een terugkoppeling van mijn kant te ontvangen.
Een sessie op afstand duurt ongeveer ‘n half uur en kost € 35,00.
Vraag direct een energetische behandeling op afstand aan…

Energetische behandeling op afstand

Energetische behandeling (op afstand zonder telefonisch contact)
Wil jij gedurende één week lang universele energie ontvangen? Je hoeft er verder niks voor te doen of te laten, de energie doet z’n werk ongeacht je rust of druk bezig bent.
Voor slechts € 17,50 ontvang je dagelijks heerlijke, weldadige energie.
Probeer het nu en ervaar zelf de genezende, ontspannende en verlichtende energie.
Vraag direct eenenergetische behandeling op afstand aan…

Weer Genieten