Mijn naam is Erik Kamp en ik doe graag de dingen die ik leuk vind en waar ik goed in ben. Want alleen dan kun je genieten. Ik ben van mening dat we o.a. daarom op deze aardbol zijn, om te genieten van al het moois.
Daar worden we gelukkig van.
Be happy! Dit ben ik ook.

Geluk kent verschillende ingrediënten en één ervan is zelfvertrouwen. Ik vind het belangrijk om vooral dicht bij jezelf te zijn. Dat geeft je zelfvertrouwen en maakt dat je sterk in jouw schoenen staat. Ik wil dat iedereen zichzelf mag zijn.
De wereld heeft al genoeg ‘anderen’.
Verder is er meer nodig om gelukkig te zijn: durven zijn (én doen) wie je echt bent, die je leuk vindt en vooral waar je blij van wordt. van jezelf houden, durven jouw grenzen aan te geven, dankbaar zijn voor grote én kleine dingen.

Ik heb 30 jaar gewerkt binnen de IT-sector. Met liefde en plezier. Mijn werk was mijn hobby en mijn hobby was mijn werk. In 2010 kwam daar een eind aan. Mijn job hield op en na een periode van bijna 3 jaar zoeken naar een andere baan hield ook mijn uitkering op. Alle zekerheden verdwenen één voor één. Eind 2013 werd het huis verkocht en volgde een echtscheiding. In korte jaar tijd kwam ik zo op het nulpunt uit om begin 2014 een nieuwe start te kunnen maken. Ik zie het als ‘geholpen’ worden om weer op mijn pad terecht te komen.
Een rollercoaster van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording volgde in 2014.
Alle trainingen die ik toen gevold heb hebben mij geholpen te worden wie ik nu ben. Die kennis geef ik graag door. Het heeft mij vele inzichten gegeven. Het heeft mij geleerd van denken terug naar voelen te komen. En zo zijn we tenslotte allemaal geboren, als gevoelsmensen. Het enige wat we dan al kunnen. Later leren we het af…

Ik ben altijd al een (super) optimist geweest. Het heeft mij geholpen om makkelijker met moeilijke tijden of dingen om te kunnen gaan. Ik ben gaan ervaren hoe krachtig ons denken kan zijn, wat we met anders denken allemaal kunnen bereiken. En ik ben meer gaan voelen, mijn sensitiviteit is groot gegroeid. Ik ben nog meer gaan genieten van het leven. En dat gun ik iedereen.

In 2015 heb ik mijn praktijk Weer Genieten opgezet. ik ben van mening dat je zelf degene bent die de regie over jouw leven moet hebben. Alleen JIJ bent verantwoordelijk voor jouw handelen en niemand anders. Nog teveel mensen denken dat anderen hen gelukkig kunnen maken. Dat is niet zo. Er is er maar één die jou gelukkig kan maken en dat ben je zelf.
Of je nu last hebt van negatieve gedachten, spanningen, stress, trauma’s, emotionele blokkades, belemmerende overtuigingen of wat dan ook. Wanneer jij niet lekker in je vel zit en je wilt veranderen. Dan kan en wil ik je er graag bij helpen weer happy te worden.