De wet van aantrekking ook wel bekend als The Secret leert je de focus te houden op dat wat je wel wil in plaats van wat je niet wil. De wet van aantrekkingskracht is een universele wet, net zoals de wet van de zwaartekracht een universele wet is.

Het geheim achter de wet van aantrekking is synergie. Synergie is het afstemmen met heel je wezen op dezelfde golflengte als dat wat je wenst met het daarbij behorende positieve gevoel van geluk, blijdschap, plezier, welbevinden en vooral dankbaarheid. Dit kun je doen door middel van visualisatie en de kracht van je gedachten. Maar het aller belangrijkste om de wet van aantrekking goed te laten werken is de kracht van de intentie van het waarom je iets wenst. Intentie is het onderliggende gevoel van je wens. Bijvoorbeeld je wenst een partner. Dan is de onderliggende frequentie liefde. Als je een snelle auto wenst zou de onderliggende intentie vrijheid kunnen zijn.

Vaak saboteren wij onszelf ongemerkt waardoor we niet krijgen wat we wensen. Gedachten als het lukt me toch niet, ik ben het niet waard en gevoelens van teneergeslagenheid zijn een boodschap aan het universum. De wet van aantrekking trekt dan juist datgene aan wat je niet wenst. Als negatieve gedachten en gevoelens de overhand hebben krijg je meer van het zelfde terwijl je maar niet snapt hoe dat kan. Door helder te weten wat je wens is en daar positieve gevoelens en gedachten over te hebben trek je positieve omstandigheden naar je toe.

Wanneer je het moeilijk vind je diepste verlangen te leven en emoties en overtuigingen de baas over je spelen en het leven jou leeft in plaats van jij het leven, wordt het tijd eens te onderzoeken of je wel helemaal op een lijn zit met je diepste wensen en verlangens. Als denken, voelen en doen in overeenstemming zijn en je hele wezen het zelfde wil word je een magneet en trek je mensen en situaties aan die je helpen je dromen, doelen en wensen ook werkelijk te realiseren.
[EK 2013-08]

Categories: Korte Verhalen

Weer Genieten